1. Amb humilitat, fermesa, coratge i valor, iniciem un camí històric! Guanyem la llibertat!
  2. Avui demostrem que i treballarem per la i els drets civils i polítics, la lluita contra la repressió i el Avui ens unim per fer un front comú a d’esquerres i republicà.
  1. Aquesta és l'adreça on podeu enviar correspondència: Dolors Bassa Coll Centro Penitenciario Madrid I, Mujeres - Mód. B2 Carretera de Alcalá-Meco, Km. 4,5 28805 Alcalá de Henares (Madrid) Recordeu sempre remitent. Gràcies.
  2. Avui a Madrid, una vegada més, la demòcràcia uneix els pobles. Força i dignitat!

GPN SANIDAD . GPN SANIDAD DE GPN NOTICIAS NEWS . GPN SANIDAD AND GPN DIALOGANDO CON DE GPN NOTICIAS NEWS . https://govern.cat/gov/consell-executiu/121/consellera-salut . Alba Vergés i Bosch Alba Vergés i Bosch Consellera de Salut DEPARTAMENT DE SALUTexit_to_app CONTACTE Nascuda a Igualada l’any 1978. És llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona i Enginyeria tècnica en informàtica i gestió per la Universitat Oberta de Catalunya. Actualment és secretària quarta del Parlament de Catalunya. Ha treballat com a administrativa a la delegació del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona a l'Anoia. A l'empresa privada, ha treballat com a programadora júnior al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, desenvolupant programari de gestió de botigues de roba. Ha estat cap d'administració, comptabilitat i finances del Consorci Sociosanitari d'Igualada (2008-2012), una entitat pública local que gestiona diferents centres per a la gent gran, incloent-hi una residència, centres de dia, un hospital de dia per a malalts d'Alzheimer, pisos amb serveis i un servei d'atenció domiciliària a Igualada i a tota la comarca de l'Anoia. Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2011, després d'haver estat la número 3 de la llista a les eleccions municipals a Igualada. Presidenta de la secció local d'ERC d'Igualada des del 2012. És secretària de salut, benestar i ciutadania per ERC. Va ser diputada de la X i l'XI legislatures (2012-2017).

GPN SANIDAD
.
GPN SANIDAD
DE
GPN NOTICIAS NEWS
.
GPN SANIDAD AND GPN DIALOGANDO CON
DE
GPN NOTICIAS NEWS
.
https://govern.cat/gov/consell-executiu/121/consellera-salut
.

Alba Vergés i Bosch

Alba Vergés i Bosch
Consellera de Salut


Nascuda a Igualada l’any 1978.
És llicenciada en Economia per la Universitat de Barcelona i Enginyeria tècnica en informàtica i gestió per la Universitat Oberta de Catalunya.
Actualment és secretària quarta del Parlament de Catalunya. Ha treballat com a administrativa a la delegació del Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona a l'Anoia. A l'empresa privada, ha treballat com a programadora júnior al sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, desenvolupant programari de gestió de botigues de roba. Ha estat cap d'administració, comptabilitat i finances del Consorci Sociosanitari d'Igualada (2008-2012), una entitat pública local que gestiona diferents centres per a la gent gran, incloent-hi una residència, centres de dia, un hospital de dia per a malalts d'Alzheimer, pisos amb serveis i un servei d'atenció domiciliària a Igualada i a tota la comarca de l'Anoia.
Militant d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) des del 2011, després d'haver estat la número 3 de la llista a les eleccions municipals a Igualada. Presidenta de la secció local d'ERC d'Igualada des del 2012. És secretària de salut, benestar i ciutadania per ERC.
Va ser diputada de la X i l'XI legislatures (2012-2017).

이총리 "北, 美제안에 대답해 비핵화 의지 입증할 때 됐다" 이총리 "北, 美제안에 대답해 비핵화 의지 입증할 때 됐다" 이총리 "남북경협, 대북제재의 틀 벗어나서는 안 돼" 문대통령, 코츠 美DNI 국장 접견…"한미 현안 폭넓게 의견교환" 靑 "'남북미 3자 정상회담 개최 제안' 보도 사실무근"


이총리 "北, 美제안에 대답해 비핵화 의지 입증할 때 됐다"