La primera a parlar ha estat l'alcaldessa Ada Colau, que ha defensat que el Mobile World Congress i Barcelona no s'entenen l'una sense l'altre. "En un món amenaçat pel creixement de la por i dels populismes d'extrema dreta, necessitem una nova oportunitat per a l'esperança i per als valors republicans: llibertat, igualtat i fraternitat. La tecnologia tindrà un paper crucial en el futur. Pot ser una oportunitat per a nous llocs de treball, però també per construir un segle XXI més inclusiu, més democràtic i més feminista."


La primera a parlar ha estat l'alcaldessa Ada Colau, que ha defensat que el Mobile World Congress i Barcelona no s'entenen l'una sense l'altre.
"En un món amenaçat pel creixement de la por i dels populismes d'extrema dreta, necessitem una nova oportunitat per a l'esperança i per als valors republicans: llibertat, igualtat i fraternitat. La tecnologia tindrà un paper crucial en el futur. Pot ser una oportunitat per a nous llocs de treball, però també per construir un segle XXI més inclusiu, més democràtic i més feminista."